‘STEEVAST’ OP BEZOEK BIJ 100 JARIGE MUZIEKVERENIGING ‘VOLHARDING’.

‘STEEVAST’ OP BEZOEK BIJ 100 JARIGE MUZIEKVERENIGING ‘VOLHARDING’.

ALBRANDSWAARD – 100 jaar , een eeuw lang brengt de muziekvereniging Volharding uit Rhoon al vele soorten muziekgenres ten gehore. Fanfare, Harmonie, drumfanfare, alle muziekinvloeden kwamen voorbij.

Er is een reünie op 05 oktober, maar op zondag 06 oktober is ‘Steevast op Zondag’ te gast in het verenigingsgebouw van de jubilerende Volharding.

Een hele bijzonder uitzending met veel muziek toelichting en prachtige verhalen die men kan horen via het internet : www.rtvalbrandswaard.com, in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard (radio) Mhz.99.0 en (tv) 28+ analoog en 12 digitaal van Caiway). Het programma wordt op zondagavond herhaald van 22.00 – 24.00 uur.

Van 12.00 tot 14.00 uur presenteren Erwin de Jongh en Jan Jongerius een programma , waarin veel anekdotes, terugblikken en historische verhalen te horen zijn. Het gelegenheids- presentatie duo zal ook diverse muziekinstrumenten belichten en praten met diverse bestuursleden, oud-leden en muziekmakers van de Volharding.

Als u de uitzending mee wilt maken, het adres is Sportpark De Omloop aan de Omloopseweg 6 in Rhoon. De studio en het verenigingsgebouw liggen naast elkaar.

(Visited 174 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *