‘Steevast op Zondag’ weer terug met als gast Irene Pronk van ‘Het Kruispunt” Barendrecht.

ALBRANDSWAARD – Na een korte zomerstop is het alom bekende radio – informatie programma ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard zondag 01 september a.s. weer terug op de radio.

In het eerste (12.00-13.00) uur is er aandacht voor berichten uit de regio en de muziekkeuze van RTV Albrandswaard. Tevens is er een bijdrage van Piet Vermeulen over de fototentoonstelling van ED van der ELSKEN in het Rotterdamse fotomuseum met de titel ‘Lust For Live’.

In het tweede (13.00-14.00) uur praat radiomaker Jan Jongerius met de eerste gast na de zomerstop over het nieuwe theaterseizoen theater ‘Het Kruispunt in Barendrecht. Als gaste ontvangt hij theaterdirecteur IRENE PRONK, die ook de muziek voor dit uur heeft gekozen. . Er is veel te vragen, maar ook veel te vertellen en toe te lichten op entertainment gebied in de regio en de BAR gemeenten.

Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Het programma wordt zondagavond herhaald van 22.00-24.00 uur.

Gast voor de volgende week:
Joop van der Hor – Columnist Botlek, organisator en duizendpoot.

(Visited 523 times, 1 visits today)