‘Steevast op Zondag’ anders dan gedacht

Helaas konden onze oorspronkelijke gasten voor ‘Steevast op Zondag’ van 23 januari door diverse omstandigheden niet naar de studio komen. Daarom we hebben een alternatief programma samengesteld.

Tussen 12.00 – 13.00 uur spreken we per telefoon de volgende gasten:

Jan Klingens, voorzitter van de Oudheidkamer Rhoon – Poortugaal over de openstelling en de nieuwe tentoonstelling met onder meer schoolfoto’s.  

Ook spreken we Edwin Smid voorzitter van de Gebiedscommissie Hoogvliet over de omvorming naar Wijkraden van Rotterdam en zijn herkiesbaarheid voor een nieuwe termijn om Hoogvliet te blijven dienen.

Foto: Edwin Smid

Tussen 13.00-14.00 uur spreken we Monique Snoeij, persvoorlichter van het Maasstad ziekenhuis over het opschalen van de reguliere zorg en het inplannen van roosters door uitval van verpleegkundigen en de voorbereiding van een eventule nieuwe coronagolf.

Verder spreken we Rob van der Meer, voorzitter van de Gebiedscommissie Pernis over zijn open brief aan premier Rutte met vragen over het openstellen van de bioscopen en theaters. Ook zijn kandidaatstelling voor raadslid van Leefbaar Rotterdam komt aan de orde.

Naast deze telefoongasten kijken we ook naar de coronalockdown, waarin we weer de ouderwetse spelletjes hebben ontdekt. Verder een keuze uit diverse muziek soorten.

U kunt het programma via RTV Albrandswaard SoundCloud terug luisteren. Herhaling zondagavond van 22.00 – 24.00 uur

Presentatie : Hetty Landman en Jan Jongerius . Techniek:    Rob Molenaar.

(Visited 93 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *