Sportactiviteiten in het Bakkerspark

Maprosa maakt het samen met Buurtsportcoach Albrandswaard voor wat mensen mogelijk om in deze moeilijke tijd toch eens even lekker actief te zijn door op woensdag 26 mei 2 toernooien te organiseren waar je gratis en voor niks aan mee kan doen.

De activiteiten worden vanaf 15:00 lekker ruim ingepland om alle maatregelen goed te kunnen naleven. Tijdens het toernooi spelen de teams op bepaalde tijdstippen zodat er dan ook goed kan worden gerouleerd. Om welke tijd de teams precies moeten spelen wordt bekend gemaakt op maandag 24 mei op de website van Maprosa, sociale media en via email voor de mensen die zich hebben ingeschreven.

Er wordt een pétanquetoernooi georganiseerd voor ouderen met een leeftijd van de 66 tot 100+. De teams zullen in 2-tallen worden gevormd en de deelnemers mogen zelf bepalen met wie zij samen willen spelen. Er is ruimte voor 32 deelnemers.

–          Het is toegestaan om met 4 ouderen tegelijk op 1,5 meter van elkaar aanwezig te zijn. Let er daarom op dat uw team alleen op de aangegeven tijd aanwezig is.

–          Catering is niet toegestaan dus eten en drinken graag zelf meenemen.


Het voetbaltoernooi is er voor jongeren van 7 tot 12 jaar. Deze teams zullen in 5-tallen worden gevormd en mogen ook zelf kiezen met wie zij samen willen spelen. Er is ruimte voor 50 deelnemers.

–          Maximum van 10 jongeren bij elkaar.

–          Catering is niet toegestaan dus eten en drinken graag zelf meenemen.


Om je aan te melden kan je een mailtje sturen met de namen van de mensen in jouw team naar Maprosanl@gmail.com of maak een account aan via de website www.Maprosa.org en volg daar de instructies. Voor vragen kunt u bellen of appen naar 06-81935801.

Er zijn maar een beperkt aantal deelnemers mogelijk.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *