RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Steevast op zondag

‘Steevast op Zondag’ zondag 30 december te gast bij AH Mahu in Rhoon


Na de Top 100 van Albrandswaard die zaterdag werd gepresenteerd vanuit de MCD in Rhoon is het radio team van ‘Steevast op Zondag’ zondag 30 december, de een na laatste dag van het jaar 2018, te gast bij de Rhoonse supermarkt AH aan het Louwerensplein met een eindejaarsprogramma. 

Van 12.00-14.00 uur kunnen klanten in de supermarkt, maar ook de luisteraars genieten van diverse gesprekken, die radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius in petto hebben.

Gasten in het eerste (12.00-13.00) uur, zijn wethouder MIEKE VAN GINKEL van Albrandswaard.  Met haar blikken  we terug op gebeurtenissen van het bijna afgelopen jaar in Albrandswaard. Ook zal BIGGO VAN DUIJVELAND zijn opwachting maken, in vol ornaat in de persoon van acteur Melle Batstra. Vooral voor kinderen is dit een leuke ontmoeting in het kader ROLF de musical.

In het tweede (13.00-14.00) uur komt HANS HUIJGEN, van Buurtpreventie Rhoon-Noord langs en praten we over het afsteken  van vuurwerk, maar ook de algemene veiligheid in Albrandswaard.

Ook kijkt het radio team met eigenaar JURGEN MAHU nog even terug op deze bijzondere uitzending in een winkel, waar alles te koop is voor een mooi oudejaarsfeest. Uiteraard wordt het winkelende publiek aangesproken over hun ideeën  rondom de jaarwisseling.

Om in de sfeer van de komende jaarwisseling te blijven hebben we (dus als klap op de vuurpijl , als gast de Vlaardingse folkzanger FRED PIEK. In elk uur zingt en speelt FRED PIEK een aantal prachtige en herkenbare ballades zoals ‘Kaapren Varen’, ‘Oude Maasweg, ‘De Stad’ en andere, ook Engelstalige folksongs. FRED PIEK is bekend als voormalig zanger van de folkgroep FUNGUS en mede oprichter van The Amazing Stroopwafels, maar nu een zanger van het akoestische  lied.

Tijdens de uitzending, die voor iedereen toegankelijk is,, worden  er warme oliebollen uitgedeeld en heeft supermarkteigenaar JURGEN MAHU nog een aantal verrassingen
in petto.

Langskomen en boodschappen doen tijdens het programma is leuk maar luisteren kan ook. Op de kabel van Albrandswaard Mhz.99.0, in de ether FM.107.1 en op de TV kanalen van Albrandswaard 28+(analoog) en 12 digitaal ( caiway) en de website www.rtvalbrandswaard.com ( zie speakertje) .

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!