RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Steevast op zondag

SHIRMA ROUSE, A-LANES A15 EN RIJKSWATERSTAAT TE GAST BIJ ‘STEEVAST OP ZONDAG’.


Zondag 2 december is soul zangeres SHIRMA ROUSE te gast in het bekende familie - info programma ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard.

In het eerste (12.00-13.00) uur praat radiopresentator Jan Jongerius met SHIRMA ROUSE over haar zangcarriere en de komende kerstconcerten in onze regio.

Als Eustatiaanse opgegroeid, meegedaan met ‘The Voice of Holland’, is zij uitgegroeid tot een van de grootste zangeressen in haar genre. Wellicht laat SHIRMA ook nog even haar stemgeluid horen in de studio.

Het tweede ( 13.00-14.00) uur komen er twee heren langs in het programma, die veel weten te vertellen over de doorstroming van het verkeer in onze regio. PETER-BERT VAN HERWIJNEN is werkzaam bij het concern, A-Lanes A15, dat belast is met het onderhoud van de A-15. Ook de Botlekbrug komt aan de orde in het gesprek met JORIS WIERS, van Rijkswaterstaat.

Onderhoud, begeleiding, storingen, alles komt voorbij in het tweede uur. Als onderbreking van de gesprekken kunt u luisteren naar een keuze uit oudere en hedendaagse muziek.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!