RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Steevast op zondag

Deze week twee gasten in 'Steevast op Zondag'


Zondag 4 november zijn een tweetal gasten te horen in het familie-info programma ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard. In het eerste (12.00-13.00) uur praat presentator Jan Jongerius via de telefoon met Rotterdamse singer -songwriter LEONIE MEIJER. Op 16/11 staat zij in de Stoep in Spijkenisse en blikken met haar vooruit op dat theater optreden. Verder in het eerste uur aandacht voor de regio actualiteit.

Directeur ROSITA THE van DCMR is in het tweede( 13.00-14.00) uur te gast in de studio en praat met Jan Jongerius over de werkwijze van DCMR en hoe men omgaat met klachten en verontreinigingen. ROSITA THÉ is sinds 2015 directeur bij de DCMR en begaan met het milieu in de regio.

Daarbij een keuze uit nieuwe, maar ook oudere muziek en een greep uit de top 25 van RTV Albrandswaard. Luisteren kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway). Opnieuw luisteren via programma gemist is nu even niet mogelijk. Onze excuses hiervoor.

Gast voor de volgende week:
JAN BROKKEN Auteur van vele boeken, recentelijk ‘De Rechtvaardigen’ . Uitzending komt tussen 12.00-14.00 uur live vanuit Boek en Leeswinkel Het Witte Huys aan de Dorpsdijk in Rhoon.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!