RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Steevast op zondag

IRENE VAN DER STEEN VAN BIBLIOTHEEK HOOGVLIET BIJ STEEVAST OP ZONDAG


ALBRANDSWAARD - Zondag 13 mei is medewerkster van de Hoogvlietse bibliotheek Irene van der Steen te gast in het zondagse informatie - familieprogramma ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard.

In het tweede uur (13.00-14.00) praten de radiopresentatoren Marja Boedart en Jan Jongerius met de gast over haar werk bij de Bieb, maar vooral over de vele activiteiten,die daar worden georganiseerd.

Naast de boekenuitleen is er ook veel te doen met allerlei kindervoorstellingen, speciale bijeenkomsten als Repaircafé, workshops, lezingen en tentoonstellingen van diverse kunstvormen. De bibliotheek is een mooi sociaal ontmoetingspunt met vele mogelijkheden. Een scala van mogelijkheden zijn voorradig bij het mooie gebouw aan het Rijkeeplein in Hoogvliet.

Het eerste (12.00-13.00) uur van het programma is ingeruimd voor de regio actualiteit en de komende festiviteiten. Met een brede keuze uit muziek database kunt u luisteren naar dit programma via het internet www.rtvalbrandswaard.com en op 99.0 Mhz op de Albrandswaardse radio kabel, de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway) en in de ether FM.107.1. Opnieuw luisteren is mogelijk via de website van RTV-A, door het linkje programma gemist aan te klikken.

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!