RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

Johannis Schot nieuwe hoofdtrainer van RWA


POORTUGAAL  - Johannis Schot is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van korfbalvereniging RWA in Poortugaal. De voormalig speler van PKC/SWKgroep wordt de opvolger van André Verbaas die na afloop van het huidige seizoen wel betrokken blijft bij de hoofdselectie.

Met Schot denkt RWA een trainer binnen te halen die met zijn jarenlange ervaring in de korfballeague de spelers van de hoofdselectie naar een hoger niveau kan brengen. "Het is mooi dat een speler van zijn formaat zijn trainersloopbaan kan starten bij de vereniging waar hij ook zijn korfbalcarrière startte. RWA hoopt dat dit het begin is van een minstens zo succesvolle carrière als hoofdtrainer en kijkt uit naar de samenwerking".  

Johannis Schot: "Ik ben erg blij volgend jaar aan de slag te gaan bij RWA als hoofdtrainer, extra speciaal omdat het bij RWA ook voor mij als speler allemaal begonnen is. Het is als beginnend (hoofd)trainer erg fijn om dit in samenwerking te doen met de ervaren trainer André Verbaas. Ik hoop met mijn ervaring uit de korfballeague nieuwe impulsen te kunnen geven aan de ontwikkeling van de huidige selectie, welke hopelijk zal leiden tot een mooie samenwerking".   

Johannis Schot is 31 jaar en woont in België. Hij startte zijn korfballoopbaan bij RWA om daarna via WION, DeetosSnel, Boeckenberg (België) en wederom DeetosSnel jarenlang op het hoogste niveau te spelen bij PKC. Schot is momenteel assistent-bondscoach van België.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Rowwen Heze - Leidingwater.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!