RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

Kater voor RWA na nederlaag


RHOON - Nog voordat de feestdagen beginnen zijn de spelers van RWA al tegen een kater aangelopen. In de laatste wedstrijd van 2018 werd een onverwachte nederlaag geleden tegen concurrent Fortis.

Het zaalseizoen van RWA is nog niet erg succesvol tot op heden.  Een overwinning zou de ploeg van trainer André Verbaas echter voor de kerstbreak weer in de middenmoot brengen.

Alleen het eerste kwartier van de wedstrijd kon de thuisclub een voorsprong op het scorebord brengen maar daarna was het feest voor RWA voorbij en nam Fortis het heft in handen.

Na een 7-10 ruststand wist RWA niet meer terug in de wedstrijd te komen en bleef de gehele tweed helft tegen een achterstand aankijken. Uiteindelijk moest met een 17-20 nederlaag de kleedkamer worden opgezocht.

Trainer Verbaas, die aan het einde van dit seizoen vertrekt bij RWA , meldde dat de nederlaag vooral te wijten was aan een gebrek in scherpte bij het afronden. Na de korte winterstop mag zijn ploeg op 12 januari direct aan de bak om in een uitwedstrijd in en tegen Maassluis weg te komen van de onderste plaatsen van de ranglijst.

 

 

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!