RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

Eerste zaalwinst voor RWA


ALBRANDSWAARD - Nadat de eerste twee wedstrijden in de zaal werden verloren stond er voor RWA veel op het spel in de derde wedstrijd van het seizoen.Tegenstander Tjoba was in dit geval de tegenstander waartegen de ommekeer moest starten.

De eerste helft leek het er nog niet op dat de ploeg van vertrekkend trainer André Verbaas de punten mee naar huis zou kunnen nemen. Bij rust werd de kleedkamer opgezocht met een 17-12 achterstand.

Na rust veranderde echter het spelbeeld en liet RWA zien waartoe het in staat is. Na een indrukwekkende inhaalrace kwam de ploeg uit Albrandswaard op een voorsprong van twee punten die zij vervolgens de rest van de tweede helft wist vast te houden.

Uiteindelijk werd in een doelpuntrijke wedstrijd de overwinning met een 31-28 eindstand binnengehaald. Tjoba blijft door de uitslag puntloos op de achtste en laatste plaats staan. RWA staat nu zesde met twee punten.

Zaterdag komt de nummer 4 Fortis naar sporthal Rhoon als komende tegenstander van RWA. De wedstrijd begint om 17.55 uur.

 

 

 

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!