RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

RWA blijft winnen op het veld


ALBRANDSWAARD - RWA blijft uitstekend op dreef op het veld. Voor de vierde achtereenvolgende keer werd een overwinning behaald.

Deze keer was Excelsior het slachtoffer. Het was echter wel een spannende partij waarbij pas in de absolute slotfase de overwinning voor de ploeg uit Albrandswaard werd veiliggesteld.

Het verschil tussen beide teams werd voor rust nooit groter dan 1 punt en het was de thuisclub die met een voorsprong van 9-8 de rust in ging.

Na rust nam RWA afstand. Het verschil liep op tot 3 punten maar ondanks dat kwam Excelsior toch weer terug in de wedstrijd.

Tegen het einde kwam RWA op een 17-15 voorsprong en toen vlak voor tijd Excelsior nogmaals de korf wist te vinden was de opluchting groot toen de scheidsrechter van dienst niet lang daarna floot voor het einde van de wedstrijd.

Door de overwinning is RWA verzekerd van een langer verblijf in de eerste klasse maar met een tweede plaats doet het zelfs nog mee om het kampioenschap en promotie. Als de ploeg van trainer André Verbaas komende zaterdag wint van Albatros neemt het de koppositie over.

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!