RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

v.v.Rhoon hard onderuit tegen GHVV'13


RHOON - v.v. Rhoon is er niet in geslaagd om aansluiting te vinden met de middenmoot in de derde klasse. Tegen directe concurrent GHVV'13 werd een forse 1-5 nederlaag geleden.

Het begon allemaal nog voorspoedig op sportpark de Omloop nadat de thuisclub in de eerste helft op voorsprong wist te komen.

Terwijl v.v. Rhoon de kans op een 2-0 voorsprong verprutste was het aan de andere kant GHVV'13 dat van een foute Rhoonse terugspeelbal wist te profiteren. Na een half uur spelen was de stand dus weer in evenwicht.

Het bleek uiteindelijk het kantelpunt in de wedstrijd. Nog voor rust wisten de gasten twee keer het doel van de tegenstander te vinden waardoor er met een 1-3 tussenstand gerust werd.

Na rust probeerde v.v. Rhoon het nog wel even maar toen na 65 minuten een 1-5 achterstand op het bord stond konden de supporters op het koude sportpark slechts hopen dat de scheidsrechter na precies 90 minuten de wedstrijd wilde affluiten. Vooral voor de supporters was v.v. Rhoon was het een opluchting dat de leidsman hier precies hetzelfde over dacht.

Botlek komt door het 1-1 gelijke spel tegen 's Gravendeel  weer een puntje dichterbij v.v. Rhoon dat op een elfde positie met 12 punten uit 12 duels de winterstop in gaat.

Op 19 januari gaat de competitie verder met een uitwedstrijd tegen nummer 10, De Jonge Spartaan.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!