RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

WCR (zo) moet knokken voor promotiepoule


RHOON - WCR (zo) moet alle zeilen bijzetten om de ambitie van dit seizoen te kunnen waarmaken. Om de promotiepoule te halen die uitzicht geeft op promotie naar de tweede klasse moet de ploeg bij de eerste zes op de ranglijst komen.

Na de nederlaag van vorige week was winst deze week nog belangrijker geworden. De ploeg van trainer Henri van Zeist liep echter opnieuw tegen een nederlaag aan, deze keer werd met 1-3 verloren van Taurus.

WCR staat door de nederlaag nu op de zevende plaats, niet voldoende voor de promotie poule. De Rhoonse formatie heeft echter een wedstrijd minder gespeeld dan de nummer vijf en zes, SEP en Taurus waarop de achterstand nu 2 punten is.

Wanneer één van beide ploegen verliest en WCR wint dan is WCR een stap dichter bij de promotiepoule, gebeurt dit niet dan kan WCR promotie sowieso vergeten.

In de promotiepoule zitten in ieder geval Dubbeldam, COAL, sv. Charlois en Kethel Spaland. Zondag is in Dordrecht RCD de tegenstander, ook zij maken theoretisch nog kans op de promotiepoule. WCR moet die wedstrijd winnen om nog te kunnen prooveren aan het einde van dit seizoen.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Rowwen Heze - Leidingwater.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!