RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

WCR (zo) degradeert naar derde klasse


RHOON - WCR (zo) speelt komend seizoen in de derde klasse. Dat is de uitkomst na de eerste ronde in de nacompetitie waar in Rhoon de wedstrijd moest worden afgewerkt tegen Blijdorp.

Na 90 minuten stond er een gelijke stand van 1-1 op het scorebord waarna er verlengd moest worden om tot een winnaar te komen. In deze nacompetitie is er sprake van een knock-out systeem waarbij in slechts één wedstrijd wordt beslist wie er verder gaan in de promotie/degradatiestrijd.

De gasten uit Rotterdam wisten in de verlenging nog te scoren waardoor zij WCR veroordeelden tot een teruggang naar de derde klasse. Zelf moet Blijdorp in een thuiswedstrijd tegen Hillegersberg proberen om promotie naar de tweede klasse af te dwingen.

Door de nederlaag eindigt het Albrandswaardse voetbalseizoen in mineur. Oude Maas wist zich evenals PSV Poortugaal te handhaven maar spelen volgend seizoen als sv Poortugaal in de eerste klasse op zaterdag. PSV Poortugaal en WCR op zaterdag speelden net onder de middenmoot en gaan volgend seizoen as WCR zaterdag opnieuw meedoen in de vierde klasse van het zaterdagvoetbal.

Net als WCR zondag degradeerde v.v. Rhoon na één seizoen in de tweede klasse. Beide verenigingen komen op hun eigen speeldag komend seizoen in de derde klasse van het amateurvoetbal.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Rowwen Heze - Leidingwater.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!