RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

PSV Poortugaal zaterdag wordt WCR zaterdag


RHOON - WCR in Rhoon blijft toch sportief actief op de zaterdag. Eerder werd al aangegeven dat het huidige eerste elftal voor het grootste deel recreatief wilde gaan voetballen in het tweede elftal waardoor er geen representatief elftal voor de vierde klasse beschikbaar was.

Omdat PSV Poortugaal ophoudt te bestaan en er voor het eerste zaterdag elftal sportief geen toekomst meer was kwam bij enkele spelers de gedachte op om dan bij WCR de vacante positie over te nemen.

Na enkele gesprekken tussen vertegenwoordigers van het elftal en de technische commissie van WCR is nu besloten dat WCR op de zaterdag actief blijft in de vierde klasse en dat dit elftal gevormd gaat worden door een grote meerderheid van spelers uit het huidige PSV Poortugaal zaterdag 1 .

De huidige assistent trainer van de spelers uit Poortugaal, Cor Waalboer, wordt de nieuwe trainer van het nieuwe WCR zaterdag. Zeer waarschijnlijk wordt Harnold Sol zijn assistent. Sol vervult in de huidige competitie de rol van interim trainer van WCR zaterdag.

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!