RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

s.v. Poortugaal haalt van Rijn terug


ALBRANDSWAARD - Marco van Rijn is weer terug in Albrandswaard. Nadat hij eerder actief was bij WCR, vv Rhoon en PSV Poortugaal keert hij nu terug op sportpark Albrandswaard om tot het einde van het seizoen trainer te worden bij s.v. Poortugaal.

Deze laatste vereniging was op zoek naar een nieuwe trainer nadat zij afgelopen weekend afscheid hadden genomen van trainer Henk Dirven, dit gebeurde na het teleurstellende 1-1 gelijke spel bij staartclub RVVH.

Van Rijn stapte zelf in de winterstop op bij zijn vereniging Fc IJsselmonde nadat hij een aanbieding kreeg om bij sc Feyenoord aan de slag te gaan. Nu s.v. Poortugaal bij hem aanklopt besloot hij om zijn voormalige vereniging bij te staan in de strijd tegen degradatie uit de eerste klasse.

Ferry Boshart, voorheen al als speler actief voor PSV Poortugaal en al actief in de rol als assistent zal de interim trainer blijven assisteren gedurende de rest van dit seizoen.

Voor de volgende voetbaljaargang is al een nieuwe trainer vastgelegd. Peter Klomp, voormalig trainer van onder andere Vitesse Delft en Jodan Boys zal dan als eindverantwoordelijke voor de spelersgroep staan.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!