RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Sportnieuws

s.v. Poortugaal vernedert Westlandia


ALBRANDSWAARD - s.v. Poortugaal is de tweede seizoenshelft veelbelovend begonnen. De ploeg van trainer Henk Dirven versloeg tegenstander Westlandia op eigen veld met ruime cijfers.

In de eerste helft wist s.v. Poortugaal nog op een bescheiden voorsprong te komen maar na rust was het s.v. Poortugaal dat Westlandia een voetballesje gaf. Na een snelle tweede treffer vlak na rust liep de ploeg uit Albrandswaard uit naar een 5-0 overwinning op het veld van de gastheren. Grote man bij de winnende ploeg was Smally Lake die vier keer het net wist te vinden. De andere treffer kwam op naam van Gret.

Door de overwinning gaat s.v. Poortugaal nu over Westlandia heen en staat inmiddels op de achtste plaats op de ranglijst. Het verschil met de op één na onderste plaats is echter maar drie punten.

Zaterdag a.s. speelt s.v. Poortugaal een uitwedstrijd bij Forum Sport dat één punt meer heeft maar ook nog een wedstrijd mag inhalen.

Overigens werd deze week bekend dat Peter Klomp de nieuwe trainer wordt van de eersteklasser. Klomp was eerder onder andere trainer bij Vitesse Delft, RKAVV, Jodan Boys en DSVP.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Rowwen Heze - Leidingwater.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!