RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Nieuws

Commissaris van de Koning zoekt stemdate


ALBRANDSWAARD - Commissaris van de Koning Jaap Smit gaat daten tijdens de Provinciale Statenverkiezingen. Op woensdag 20 maart zal hij 3 inwoners van Zuid-Holland die voor het eerst gaan stemmen ophalen om samen naar de stembus te gaan. Via een actie op Twitter, Facebook en Instagram maakt iedereen kans op een zogeheten stemdate. Doe jij mee?

De commissaris start deze actie omdat hij het belangrijk vindt dat zoveel mogelijk inwoners van Zuid-Holland hun stem laten horen. "Mensen hebben het niet altijd in de gaten, maar iedere dag heb je met de provincie te maken. Als je in de bus stapt, een stuk gaat fietsen, als je wandelt door een natuurgebied. Dat zijn zaken die de provincie regelt. Je kunt daarover meebeslissen door woensdag 20 maart naar de stembus te gaan."

Jaap Smit gaat graag het gesprek aan met 'nieuwe stemmers' uit Zuid-Holland over thema's die hen raken. Daarom zal hij 3 van hen vergezellen tijdens het stemmen. Lijkt jou dat wat? Iedereen die in Zuid-Holland woont en voor het eerst gaat stemmen maakt kans om op 20 maart opgehaald te worden door Smit. Jullie rijden dan naar het stembureau van jouw gemeente om je stem uit te brengen.

Meedoen? Post dan vóór maandag 18 maart 15:00 uur een foto van jou met je stempas op Twitter, Facebook of Instagram, tag Albrandswaard en gebruik #StemSamen. Onder alle inzenders worden 3 stemdates verloot.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!