RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Nieuws

Burgemeester Wagner is trots op Albrandswaarders


ALBRANDSWAARD  - Tijdens de druk bezochte nieuwjaarsreceptie van de gemeente Albrandswaard, die dit jaar bij Abel Tasman is gehouden, hield burgemeester Hans Wagner voor de laatste keer zijn nieuwjaarstoespraak. Wagner stopt later dit jaar als burgemeester van Albrandswaard.

Over de jaarwisseling merkte hij op: "Hoewel er dus verder niets noemenswaardigs is voorgevallen, is er wel weer schade ontstaan door brandstichtingen en vernielingen. De precieze omvang daarvan wordt op dit moment geïnventariseerd. Maar het is en blijft voor mij onverteerbaar dat een jaarwisseling kennelijk met vernielingen en gewonden gepaard moet gaan. Ook het feit dat hulpdiensten worden belaagd en bestookt met vuurwerk is ontoelaatbaar. Gelukkig is dat in Albrandswaard niet gebeurd, maar wel weer in onze regio en ook landelijk.

De wijze waarop wij oud en nieuw in Nederland vieren moet volgens mij grondig op de schop. Het draait tenslotte om het samen vieren van het nieuwe jaar en niet om massale vernielingen en vechtpartijen waarbij gewonden en zelfs doden vallen. Oud en nieuw wordt zo letterlijk ‘explosief’. Dat kan zo niet doorgaan."

Albrandswaard is een gemeenschap waar we met z’n allen trots op kunnen zijn. Een gemeenschap die nog steeds een zelfstandig bestuur kent. Inwoners kunnen in onze gemeente hun burgemeester, wethouders en raadsleden gewoon spreken. Daar hecht ik ook veel waarde aan.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!