RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Nieuws

RTV Albrandswaard dit weekend 'RoPaRun Radio


ALBRANDSWAARD  -  Dit Pinksterweekend staat bij RTV Albrandswaard de RoPaRun weer centraal.  Vanaf vrijdagavond 19.00 uur tot  2e Pinksterdag 20.00 uur zenden wij integraal op onze radio en TV kanalen ‘RoPaRun Radio en TV’ uit. Hier hoort en ziet u alles over wat de teams onderweg meemaken tijdens hun tocht naar Rotterdam.

Alweer de  28e Roparun , de jaarlijkse estafetteloop waar meer dan 350 teams en 8000 deelnemers vanuit Parijs of Hamburg naar Rotterdam lopen of fietsen. Hiermee zamelen zij geld in voor de palliatieve zorg aan kankerpatiënten. De missie van dit loopevenement  is: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven’’

Het geld dat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan het motto van Roparun. Je kunt hierbij denken aan de inrichting van een inloophuis, waar (ex-) kankerpatiënten en/of naasten elkaar kunnen ontmoeten. Vakanties voor mensen met kanker en hun familie zodat zij, ook in een akelige periode, een mooie herinnering kunnen creëren. Workshops in ziekenhuizen waarbij mensen met kanker leren omgaan met uiterlijke veranderingen die ze krijgen door de behandelingen. Een fijne dag uit voor zieke kinderen en hun broertjes of zusjes, zodat zij even niet hoeven te denken aan het ziek zijn. De ontwikkeling van ‘palliatieve boxen’, een hulpmiddel voor mensen in een terminale fase die graag in de eigen thuisomgeving willen verblijven. Of de inrichting van een hospice om er voor te zorgen dat mensen tijdens hun laatste levensfase in een prettige omgeving kunnen verblijven.

Luisteren en kijken kan in de ether FM.107.1, op de kabel van Albrandswaard 99.0 Mhz, het internet www.rtvalbrandswaard.com en de tv kanalen 28+ analoog en 12 digitaal (caiway).
RoPaRun Radio wordt op zaterdagmiddag van 14.00 - 17.00 uur onderbroken voor ‘Albrandswaard Sport’. De overige programma’s vervallen dit weekend.

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Thomas Acda met Geld, Mooie Vrouw.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!