RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Nieuws

Inwoners zamelen massaal in voor Foto Sjors


ALBRANDSWAARD - Na het bericht op de website van RTV Albrandswaard heeft de inzamelingsactie voor "Foto Sjors" een flinke impuls gekregen.  Het bericht werd ruim 4000 keer bekeken en 17 keer gedeeld.

De teller stond zondagmorgen op € 675,- maar inmiddels is er € 1095,- euro opgehaald en de donatie actie is nog altijd in volle gang.

Sjors Ribeiro werd vorige week ernstig gedupeerd nadat dieven uit zijn auto het volledige arsenaal aan camera's en toebehoren wisten te stelen.  Als Foto Sjors is Ribeiro de bekende fotograaf die zonder eigen belang honderden foto's per evenement maakt die inwoners zonder kosten kunnen gebruiken voor eigen doeleinden.

Onlangs startten inwoners een actie om € 5000,- op te halen zodat Sjors nieuwe apparatuur kan aanschaffen. Eén van de inwoners stelde tijdelijk een leencamera ter beschikking zodat er tot die tijd toch foto's gemaakt kunnen worden door Foto Sjors.

RTV Albrandswaard houdt de actie en de tussenstand nauwlettend in de gaten . Doneren kan via de link https://getfunded.nl/campagne/2324-allen-achter-fotosjors  

 

0
0
0
s2smodern

  De Tip Top Schijf is van Rowwen Heze - Leidingwater.

 

 

 

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!