RTV Albrandswaard voor Rhoon, Poortugaal & Portland!

Lokaal Nieuws

RTV Albrandswaard zoekt vrijwilligers


ALBRANDSWAARD - De lokale omroep binnen de gemeente, RTV Albrandswaard is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die per week een aantal uurtjes willen besteden aan diverse werkzaamheden en activiteiten.

Mensen die interesse hebben in media, denk daarbij aan radio, tv of social media zijn van harte welkom om met ons contact te zoeken maar ook wanneer je affiniteit hebt met techniek of ICT komen we graag met je in contact.

Ook zoeken we mensen die het leuk vinden om op zoek te gaan naar nieuws en naar inwoners uit Albrandswaard die het leuk vinden om gasten voor programma's te vinden.

Je hoeft geen ervaring te hebben maar uiteraard willen we wel graag dat je gemotiveerd bent en dat je het leuk vindt om onderdeel uit te maken van een enthousiast team dat met elkaar RTV Albrandswaard maakt tot wat het nu is.

We zoeken die jonge student die het leuk vindt om zijn of haar kennis te gebruiken om RTV Albrandswaard steeds weer een stapje beter te maken. We zoeken ook de senior die, eenmaal in de VUT of met pensioen, het leuk vindt om bezig te zijn met nieuws binnen de gemeente.

Ook zijn we op zoek naar iedereen tussen de student en de senior die vindt dat RTV Albrandswaard van belang is voor de gemeente en daarvoor wat uurtjes wil vrijmaken.

We verwachten dat je minimaal 2 uur per week beschikbaar bent voor het station. Redactiewerk, benaderen van gasten en social media kan zelfs vanuit huis indien gewenst maar alles leggen we je graag uit in een informatiebijeenkomst.

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van RTV Albrandswaard? Wanneer je minimaal 16 jaar bent dagen wij je uit om te reageren naar rtvalbrandswaard@gmail.com . We verwachten geen sollicitatie of motivatiebrief maar vinden het wel fijn als je aangeeft waar je interesse ligt.

0
0
0
s2smodern

TipTopSchijf is van Hillibilly Moonshiners - Stuck in the Middle

 

 

0
0
0
s2smodern

Luister mee!

Albrandswaardse Top 25

Amber Alert

Advertentie:

RTV Albrandswaard, trotse mediapartner van sc WCR, vv Rhoon, PSV Poortugaal

Youtube

RTV Albrandswaard op Youtube

Twitter @RTVAlbr

RTV Albrandswaard op twitter

Facebook

RTV Albrandswaard op facebook

Onze frequenties

Radio


107.1 FM ether
99.0 Mhz kabel

TV


28+ analoog
12 digitaal (Caiway)

Dichtbij, Altijd en Overal!