Scouting start crowdfunding

In 2021 bestaat Scouting Albrandswaard bestaat precies 10 jaar. Een jonge vereniging dus. Maar sterk ontwikkelend en hard groeiend! Na een aantal tijdelijke oplossingen hebben zij sinds een aantal jaren ons vaste plekje aan de Zwaardijk; Midden in de gemeenschap, Centraal gelegen, goed bereikbaar en niemand tot last.

Het clubhuis van Scouting Albrandswaard bestaat uit 2 gebouwen; het ‘kleine’ gebouw en het ‘grote’ gebouw. Deze gebouwen zijn samengesteld uit cabines en deden voorheen dienst als tijdelijk schoolgebouw. Het buitenterrein is dan ook een echt schoolterrein: tegels, tegels en nog veel meer tegels.

Dit jaar nog wordt een deel van het grote gebouw gesloopt en daarna gaan de vrijwilligers van Scouting Albrandswaard dolgraag direct het buitenterrein aanpakken. Bedoeling is hier een écht Scouting terrein van te maken: Veel gras, een grondwal, een natuurhoek en natuurlijk een vuurkuil! Daar is geld voor nodig en daarom is men gestart met crowdfunding.

Zoveel mogelijk wordt door de vrijwilligers en behulpzame ouders gedaan, maar de grote klussen moeten door professionals gedaan worden in verband met veiligheid, deskundigheid en snelheid. Om de sloop, verbouwing en herinrichting van het buitenterrein mogelijk te maken is veel geld nodig.

Om de financiën rond te krijgen is er onder anderen een crowdfunding gestart via SteunScouting.nl . Dit door Scouting Nederland gefaciliteerd platform zorgt ervoor dat er zonder risico en tegen lage kosten een inzameling kan worden opgezet.

U kunt Scouting Albrandswaard steunen via www.Steunscouting.nl of via www.scoutingalbrandswaard.nl
Eventuele hulp in materialen en gereedschappen zijn ook zeker welkom mits goed en veilig bruikbaar. Deze kunt u melden via bestuur@scoutingalbrandswaard.nl

(Visited 21 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *