‘SchoolMusical Award Hoogvliet’ en fysiotherapeut Pieter-Willem Reitsma in ‘Steevast op Zondag’

In het eerste uur van ‘Steevast op Zondag’ is een reportage te beluisteren, die Piet Vermeulen maakte over de ‘School Musical Award Hoogvliet’. Met medewerking van ( toen nog) de gebiedscommissie uit Hoogvliet organiseert de Rhoonse filmmaker Vincent van de Broek alweer voor het achtste jaar de School Musical Award Hoogvliet. Van de acht scholen die zich hebben aangemeld hebben onder andere de Christelijke Basisschool “Het Middelpunt” en de Openbare Basisschool “De Tuimelaar”zich uitgesloofd om zo goed mogelijk voor de dag te komen. De voorbereidingen worden gefilmd en op 16 juli ( de dag van de bekendmaking) wordt dan via een livestream de winnaar van de eind musical via een grote show bekend gemaakt

Piet Vermeulen liep een dagje mee bij de twee scholen en liet zich onderdompelen in de wereld van de musicals.

Radiomakers Piet Vermeulen en Jan Jongerius ontvangen in het tweede (13.00-1400) uur met uur fysiotherapeutPieter-Willem Reitsma over deze behandelingen en waar men tegenaan loopt.

Iedereen heeft wel eens lichamelijke ongemakken en kan dan geholpen worden door een therapeut, Maar behandeling van de gevolgen van corona , de long covid patiënten verdienen een heel andere behandeling , die nodig is om hun leven weer op orde te krijgen. Veel klachten zijn niet direct herkenbaar en hoe ga je daar mee om ?

Hij is werkzaam bij de Fysiotherapie Rijnmond en naast zijn normale werk is hij ook verbonden aan de voetbalclub VV Rhoon.

Techniek en muzieksamenstelling wordt verzorgd door Rob Molenaar.

Terug luisteren kan via programma gemist en via Albrandswaard Soundcloud. Het programma wordt herhaald op zondagavond van 20.00 – 22.00 uur.

(Visited 99 times, 3 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *