‘ Samen Zijn’ grootste kerstcadeau

Dit jaar zien de feestdagen er een stuk rooskleuriger uit dan vorig jaar. We kunnen weer samenzijn en kijken ernaar uit. Onderzoek* wijst uit dat de pandemie bij 81% van de mensen ervoor heeft gezorgd meer waarde te hechten aan tijd thuis met familie. De feestdagen bieden de perfecte momenten om op de beste manier deze waardevolle tijd met elkaar in te vullen.

Uitgebreid hoeft het niet. Meer dan de helft (53%) van de ondervraagden vindt een simpele viering genoeg, zolang het maar samen gevierd kan worden. Verbinding en een goed gesprek voeren met elkaar staan voor 2021 bovenaan het verlanglijstje. Hier ligt echter wel nog wat uitdaging. Een hulpmiddel als een eenvoudig vragenkaartspel biedt mogelijkheden.

Aan shoppen en cadeaus wordt nog geen aandacht geschonken. Driekwart van de ondervraagden geeft zelfs aan geen spullen te hoeven als cadeau. Wat er dan wel onder de kerstboom mag? Mooie ervaringen. Het groeiende verlangen naar het samenkomen met vrienden en familie is een duidelijk gevolg van de coronacrisis.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *