s.v. W.C.R. compenseert leden

Onder het motto hij die jubileert trakteert heeft het bestuur van WCR besloten iets terug te doen voor de leden van WCR. Met name de voetballende leden hebben een zwaar jaar achter de rug . Zij betaalden wel de volledige contributie maar hebben er geen spelende wedstrijden voor terug gekregen.

Niet onbelangrijk is dat dit voetbaljaar ook nog het seizoen is waar afgelopen zaterdag WCR haar 75-jarig bestaan zou gaan vieren en er niet eens een feestje kon worden gevierd.

Vandaar dat het WCR bestuur in haar afgelopen bestuursvergadering unaniem besloten heeft alle spelende senior leden die dit seizoen lid waren van WCR en die ook het volgende seizoen (2021/2022) ingeschreven staan een clubkaart te verstrekken waarop voor een bedrag van € 75,- in de kantine consumpties kunnen worden gehaald. Hoewel de bierbrouwer wel de inkoopprijzen heeft verhoogd heeft het bestuur daarnaast ook besloten om de kantineprijzen niet te verhogen.

Ook de (betalende) rustende leden zijn niet vergeten, zij krijgen op basis van hun contributie bijdrage een eveneens een clubkaart aangeboden met een waarde van 20 euro. Hierbij is ook rekening gehouden met de duur van het lidmaatschap en het verbonden zijn aan WCR.

Ook de jeugd is niet vergeten. Zij krijgen een clubkaart aangeboden ter waarde van € 10,-. De compensatie geldt voor alle leden die in het afgelopen seizoen lid zijn geweest van WCR en ook het komende seizoen ingeschreven staan.

De clubkaarten worden aan het begin van het nieuwe seizoen uitgereikt.

(Visited 43 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *