s.v. Poortugaal knokt zich langs Die Haghe

Met veel moeite heeft s.v. Poortugaal ook zaterdag weer de drie punten mee naar huis genomen. De ploeg van trainer Peter Klomp blijft daardoor de ongenaakbare koploper met 30 punten uit elf duels.

Toch was het geen eenvoudige klus, zeker niet nadat na 5 minuten Die Haghe al vroeg de leiding nam en 7 minuten later Dekker ook nog noodgedwongen naar de kant moest met een hamstringblessure.

Gelukkig kon de ploeg uit Albrandswaard terugvallen op aanvaller Lake die in de 35e minuut de gelijkmaker wist te scoren en na rust zelfs de ploeg op voorsprong wist te brengen.

Toen Breukhoven door het benutten van een strafschop de 3-1 binnen schoot leek de wedstrijd gespeeld maar nadat ook de thuisclub een terecht gegeven strafschop wist te benutten kwam de spanning nog even terug.

De wedstrijd was op dat moment overigens al ontaard in een hard duel waarbij met name de gastheren regelmatig over de schreef gingen. Hierbij werd de trainer van Die Haghe al bij de 3-1 achterstand uit de dugout gestuurd.

Toch wist s.v. Poortugaal de voorsprong vast te houden en de tiende overwinning van het seizoen binnen te slepen.

Neptunus-Schiebroek liet dure punten liggen bij SHO (4-4) en staat nu met 6 punten achterstand op de tweede plaats. Zaterdag speelt s.v. Poortugaal een thuiswedstrijd tegen BVCB.

(Visited 140 times, 1 visits today)