RTV Albrandswaard zoekt WEB medewerker

RTV Albrandswaard is naarstig op zoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om enkele keren per week de website en social media kanalen bij te werken. De huidige redactie moet dit helaas on verband met drukke werkomstandigheden naast zich neer gaan leggen per 1 januari.

De website heeft per week zo’n 2000 unieke bezoekers terwijl het bereik van de Facebook pagina boven de 30.000 bezoekers per week uitkomt. Ook de instagram pagine is in opmars.

Alle werkzaamheden kunnen vanuit huis worden uitgevoerd. Momenteel wordt er dagelijks een klein uurtje aan besteed maar natuurlijk kan dit ook meer of minder of in combinatie met andere vrijwilligers worden georganiseerd.

Als redactie medewerker heb je de beschikking over de redactie mailbox waar persberichten binnenkomen. Daaruit maak je een selectie die je plaatst en eventueel een beetje herschrijft of inkort. Ook de informatie van programmamakers over de inhoud van programma’s kan je gebruiken om berichten te maken.

Lijkt het je iets en kan je foutloos Nederlands schrijven dan is dit misschien wel een leuk vrijwilligers=werk voor het komend jaar !

Heb je interesse? Laat dan dan zo snel mogelijk weten via redactie@rtvalbrandswaard.nl Het is fijn als je ook in een reactie aangeeft welke Facebook pagina(‘s) of websites door jou momenteel worden voorzien van berichten.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *