RTV Albrandswaard Toernooi Editie 2019

ALBRANDSWAARD – Na een jaar van afwezigheid organiseert RTV Albrandswaard voor de tweede keer het RTV Albrandswaard Toernooi. Tijdens het toernooi wordt opnieuw gespeeld om de Wout Dijkhuizen wisselbokaal die de vorige editie een prooi werd voor PSV Poortugaal. Nieuw is de strijd om de Kees de Haan Sportiviteits Award. Kees de Haan, bekend binnen heel voetballend Rotterdam, was tijdens de eerste editie van het RTV Albrandswaard Toernooi nog de stadionspeaker maar overleed enige maanden later na een kort ziekbed.

Op dinsdag 20 augustus zijn de voorronden wedstrijden op ‘Sportpark De Omloop’. Om 19.45 uur start de wedstrijd tussen vv Rhoon en sv Poortugaal en drie kwartier later wordt er afgetrapt bij de wedstrijd WCR – vv Pernis.

De finaledag wordt gehouden op het hoofdveld van sv Poortugaal. Nieuw is daarbij dat in de ochtend een veteranen toernooi wordt gespeeld waarbij de winnaars er vandoor gaan met de Security Management Group Cup.

De wedstrijd om de derde plaats begint om 12.30 uur terwijl de finale gepland staat vanaf 15.00 uur. Rondom de wedstrijden zijn er ook nog een aantal artiesten die live zullen optreden waaronder Van Piekeren en Perry Zuidam.

RTV Albrandswaard is de lokale omroep van Rhoon, Poortugaal en Portland. Uiteraard zijn zij de gehele finaledag live aanwezig op het sportpark Albrandswaard. Ook de voorronde wedstrijden op dinsdag zijn via de radio te volgen terwijl op Facebook direct na afloop de reacties van de trainers te zien zullen zijn.

(Visited 303 times, 1 visits today)