RTV Albrandswaard pakt uit met 45e Wereldhavendagen Special

Nu de vakantieweken weer zo goed als voorbij zijn, gaan de zondag uitzendingen ( en andere dag programma’s) )  van RTV Albrandswaard weer beginnen. 

De beide zondag programma’s: ‘Goedemorgen Albrandswaard’ en ‘Steevast op Zondag’ slaan de handen ineen en brengen in een vier uur durend programma veel items, interviews, flitsen en impressies van de Wereldhavendagen bij u in de huiskamer.

Foto credits: Anne Rijtsma

Van 10.00 – 14.00 uur zullen onze verslaggevers Alfred Kooijman ( op het schip de Nieuwe Maze), Mark Hotting (in het Haven Coördinatiecentrum van het Havenbedrijf ) u op de hoogte houden van de vele activiteiten in de haven.

Zij komen regelmatig met onderwerpen in de uitzending, zoals het werk van de brandweer, douane en politie op het water, maar ook het overige havenwerk in zijn vele facetten. De nadruk zal liggen bij de jeugd enthousiast te maken voor het werken in de haven.

Aan het slot van de uitzending zal er nog even nagepraat worden met de directeur van de Wereldhavendagen, Sabine Bruijnincx..

De presentatie van de beide programma’s wordt van 10:00 – 12:00 uur verzorgd door Kees Spronk en Wil Krauweel en van 12:00 – 14:00 uur door Piet Vermeulen en Hetty Landman.

In de twee laatste uren zijn er ook nog mijmeringen aan de Oude Maas te horen van passanten, die in gesprek raakte met de radio medewerkers en een korte blik meegeven over uiteen lopende zaken en levensbeschouwingen.

Tevens kan men de column van Joop van der Hor verwachten, die zeker een haven tintje zal hebben. 

De techniek en muziek keuze is in handen van Bas van Driel.

(Visited 60 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *