RTV Albrandswaard neemt maatregelen

Het bestuur van RTV Albrandswaard heeft besloten om tot en met 31 maart geen gasten meer uit te nodigen in de studio van de omroep .Dit gebeurt op advies van de OLON, het adviesorgaan van de lokale omroepen in Nederland. Ook worden er geen andere bezoekers meer uitgenodigd en is de studio alleen toegankelijk voor vaste medewerkers.

Ook met het maken van reportages buiten de studio wordt gematigd en gepast omgegaan. Alleen acute zaken die van groot belang zijn voor de gemeente worden opgepakt.

De reguliere programma’s van de omroep zullen gewoon doorgaan maar kunnen onderbroken worden door extra uitzendingen van de NOS of RTV Rijnmond. Ook zullen we, zoals vandaag ruimte bieden aan bepaalde doelgroepen die door het Corona Virus gebonden zijn aan huis. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ingelaste uitzendingen van kerkdiensten.

Gepresenteerde uitzendingen vervallen direct wanneer een medewerker aan het programma één of enkele kenmerken van verkoudheid , griep of koorts heeft. Op dat moment draaien we non-stop muziek.

Wij hopen op uw begrip en passen de maatregelen aan als de situatie er om vraagt.

(Visited 193 times, 1 visits today)