Roparun bij RTV Albrandswaard

Dit Pinksterweekend kun je de Roparun volgen op ons TV kanaal. Vanaf vrijdagavond kijk je naar Roparunradio vanuit de studio in Het Kruispunt in Barendrecht. Vanaf zaterdag 10.00 uur volg je de Roparun met verslaggevers op de route.

Vrijdagavond zijn er ook diverse live optredens.

Roparunradio volgt de 31e Roparun op de voet. Met heel veel verslaggevers op de route en vanuit de studio in Barendrecht doet de radiozender live verslag van het evenement. In de studio ontvangt Roparunradio gasten die komen praten over de goede doelen die de Roparun ondersteunt. De verslaggevers onderweg brengen live updates vanaf de starts in Twente, alle doorkomstplekken en uiteraard de finish op de Coolsingel in Rotterdam. Volg de Roparun, 72 uur live, vanaf vrijdagavond 3 juni 19.00 uur tot en met maandagavond 6 juni 20.00 uur. Te beluisteren via diverse radiozenders in heel Nederland, landelijk via DAB+ en online via roparunradio.nl.

De Roparun is een non-stop estafetteloop die al meer dan 30 jaar wordt georganiseerd. Teams organiseren in aanloop naar het evenement acties om geld op te halen. Deelnemers lopen en fietsen in estafettevorm en het ingezamelde bedrag wordt gebruikt om verschillende doelen in Nederland, Frankrijk, België en Duitsland te ondersteunen die het leven van mensen met kanker waar mogelijk draaglijker proberen te maken. Meer informatie vindt u op www.roparun.nl

(Visited 41 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *