Recordbedrag Grote Club Actie voor v.v. RHOON

Niet alleen de landelijke opbrengst heeft records gebroken, ook bij v.v. Rhoon is het resultaat een hoogtepunt. Ruim € 6.500 is er opgehaald door en voor onze jeugd, een spectaculair resultaat. Iedereen, zowel lotenkopers als lotenverkopers als de organiserende jeugdcommissie van harte gefeliciteerd met dit prachtige succes. Dit nieuws is bij aanvang van de Boutmiddag 2023 bekend gemaakt.
Vrolijke gezichten bij het bekendmaken van de opbrengst vn de grote Club Actie voor vvRhoon

De laatste jaren is de jeugd bij v.v. Rhoon aan een inhaalslag bezig met een aantal enthousiaste ouders van jeugdleden, ondersteund en als kader opgezet door o.a. Dennis Drenthe en Stijn Hendrix. Hieruit is een frisse en dynamische jeugdcommissie ontstaan die met veel inzet en zelfwerkzaamheid de jeugdafdeling doet groeien en bloeien. De teams in de diverse jeugdklassen lopen vol, er worden weer tal van activiteiten georganiseerd en “de voorzitter van de jeugd” is onlangs op de laatste ALV ook toegetreden tot het bestuur, dit om de lijnen en communicatie kort te houden.

Een van de aansprekende resultaten is, naast het groeiende ledenbestand, de organisatie van een jeugdtoernooi voorafgaand aan de Boutmiddag. Door al die zelfwerkzaamheid en enthousiasmering van jeugd en ouders, is er door de jeugd een record aantal Grote Club Actie loten verkocht waarmee hun activiteiten en groei verder gestalte gegeven kan worden. Afgezet tegen eerdere deelnames en de resultaten van andere verenigingen binnen Albrandswaard, een prestatie van formaat. Een recordverkoop waar zij en de club trots op zijn!

Binnen de “lotenverkopers” was er ook nog een competitie-element ingebracht waarbij het team dat de meeste loten verkocht een uitstapje zou mogen maken naar JUMP-XL. Deze prijs werd in de wacht gesleept door JO11-1 met een verkoop van 548 loten.

Daarnaast waren er ook individuele prijzen voor de 10 beste lotenverkopers. Voor elke verkoper uit de top 10 was een cadeaubon voor Haitsma Rhoon beschikbaar gesteld en voor de beste verkoper was een gesigneerd shirt van het Nederlands Elftal de prijs. Deze ging naar Dinand Spreij (140 loten).

De jeugdcommissie kijkt dus uitermate tevreden terug op dit resultaat en hoopt ook volgend jaar op ieders inzet en medewerking voor een succesvolle campagne!

(Visited 46 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *