Petitie tegen woningbouw ruim 2000x getekend

Binnen de gemeente Albrandswaard is veel beroering ontstaan nadat gebleken is dat in de nieuwe omgevingsvisie onder andere woningbouw in het hogere segment wordt voorgesteld in het huidige Valckesteynsebos.

Behalve een aantal zeer ontevreden partijen binnen de gemeenteraad hebben inmiddels ook ongeruste bewoners aandacht gevraagd voor dit onlangs besproken idee.

Afgelopen zondag hebben bezorgde buurtbewoners een online petitie gestart, die in twee dagen nu al meer dan 2000 keer getekend is. De initiatiefnemers vinden dit een heel mooi aantal en het geeft volgens hen ook aan hoe gevoelig dit ligt bij de inwoners van Albrandswaard en zelfs daarbuiten. 

Rene van der Steen is een van de ongeruste bewoners die de petitie is gestart. Hoewel hij al blij verrast is met de animo om de petitie te tekenen vindt hij dat nog veel meer inwoners uit Albrandswaard zich moeten uitspreken voor behoud van dit stuk natuur binnen Albrandswaard.

” Ik roep dan ook iedereen op om ons te steunen om woningbouw op deze mooie locatie tegen te houden ” aldus van der Steen. De petitie is te vinden op https://valckesteynsebos.petities.nl/

(Visited 83 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *