Peter Houtman in ‘Steevast op Zondag’

De vaste stadionspeaker van de Rotterdamse Feyenoord Kuip en voormalig professioneel voetballer bij o.a Feyenoord, FC Groningen, Sporting Lissabon, Sparta en nog een aantal profclubs, Peter Houtman is te gast op zondag 1 december in ‘Steevast op Zondag’ van RTV Albrandswaard.In het tweede (13.00-14.00) uur praten de presentatoren Piet Vermeulen en Jan Jongerius met Peter Houtman over zijn vaste werk als stadionspeaker, maar blikken zij ook terug op zijn voetbalcarrière, zijn analytisch vermogen en zijn vroegere tv werk bij de collega’s van RTV Rijnmond.

Ook is er aandacht voor zijn politieke periode in Spijkenisse en kunnen we ook niet om de slechte periode van Feyenoord heen. Veel is er te vertellen in het tweede uur door deze rasverteller en prater over ZIJN sport.

Het eerste ( 12.00-13.00) uur is ingeruimd voor de actualiteit in de regio en de komende Kerst Vieringen en bijeenkomsten.

Het programma wordt op zondagavond van 22.00-24.00 uur herhaald.

Gast voor volgende week:
Rien Heijboer – Bestuurslid vv.Rhoon, chirurg en arts Nederlands Elftal.Terugblik op de boekpresentaties van ROLF 1 en 2.

(Visited 121 times, 1 visits today)