Oudheidkamer sluit weer

Vanaf 27 november 2021 is de Oudheidkamer Rhoon en Poortugaal vanwege de corona pandemie gesloten. Omdat wij de 1,5 m niet kunnen garanderen hebben we helaas dit besluit moeten nemen. Op verzoek willen wij voor max. 3 personen de deuren openen. Hierbij hanteren wij het coronatoegangsbeleid en een mondkapje is verplicht.

Indien u de Oudheidkamer wilt bezoeken kunt u dit aanvragen door het sturen van een e-mail naar ohk@oudheidkamerrhoonpoortugaal.nl

De  Oudheidkamer wil in de volgende tentoonstelling aandacht schenken aan STRAATFOTOGRAFIE. Toen nog niet iedereen een camera of een iPhone had, kwam er een fotograaf in het dorp en die zette je op de foto met je ouders of je broertjes en zusjes. Soms vóór de school, maar er waren ook foto’s die op b.v. Koninginnedag gemaakt werden, die kon je dan bij Mons, Groenendijk of bij Piet van Es voor het raam bekijken en eventueel kopen.

Zij zijn op zoek naar zulke foto’s. Heb je ze zelf niet, vraag dan eens aan je ouders! Ook foto’s die in de straat genomen zijn tijdens kinderspelletjes zijn welkom.
Heb je foto’s van knikkeren, stoepranden, touwtjespringen, voetballen enz..

Je kunt je foto’s opsturen via e-mail naar ohk@oudheidkamerrhoonpoortugaal.nl

(Visited 35 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *