Oud voorzitter s.v. W.C.R. overleden

Vorige week is op 80 jarige leeftijd Arie Bresser, oud voorzitter van s.v. W.C.R. overleden.

Bresser werd al op de leeftijd van 28 jaar voorzitter van W.C.R. en hij was een verlengstuk van zijn voorganger de heer Schenkels.

Onder leiding van Arie Bresser is ook de hele verhuizing van de locatie Zwaluwenlaan naar het huidige Sportcomplex aan de Omloopseweg gerealiseerd.

In de jubileumgids ter ere van het 40-jarig bestaan staat genoteerd: ” De kroon zal op een werk gezet worden waarvoor negentig mannen gedurende zeven maanden hebben gewerkt. In deze periode liggen c.a. 15.000 vrije arbeidsuren verpakt om de geschiedenis van W.C.R. in te gaan, evenals de duizend ballonnen die, na de opening, de gele en blauwe kleuren van de vereniging vertegenwoordigen, als ze onrustig de wijde lucht in dwarrelen. ”

Op zaterdag 28 oktober 1972 werd de opening verricht door burgemeester Bos en voorzitter Arie Bresser was uiteraard destijds een trotse voorzitter.

Ook na zijn periode als bestuurslid was Arie Bresser nog regelmatig op het sportcomplex aanwezig. Niet alleen als betrokken lid maar ook als sponsor, familie en vriend van het grote geheel wat eigenlijk als een grote familie gezien werd.

(Visited 68 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *