Opening Huis van Albrandswaard op radio en televisie

De opening van het Huis van Albrandswaard wordt deze zaterdag ook breed opgepakt door RTV Albrandswaard.

Op het televisiekaneel, op Facebook en op YouTube is de officiele opening live te volgen tussenm 11.00 en 12.00 uur. Daarnaast zendt de lokale omroep ook het gehele Concert van Albrandswaard uit vanaf 19.00 uur in de avond.

Ook op radio is er veel aandacht voor de opening. In een extra lange InfoMagazine, die tot 13.00 uur duurt komen flitsen vanuit het Huis van Albrandswaard en er schuiven gasten aan tafel aan. Van 13.00 tot 15.00 uur neemt onder andere Dick van der Meer het stokje over en ook dan zullen er gasten aanschuiven.
In een feestelijke extra uitzending van Perry op de Koffie tussen 15.00 en 17.00 uur ontvangt Perry Zuidam als presentator Rita Young, Ray Vennem en Benjamin Gouweleeuw.

De top 25 is een uurtje vroeger dan normaal in verband met het Concert van Albrandswaard. Eenmalig zal Rob Molenaar nu tussen 17.00 en 19.00 uur de meest eigenwijze hitparade presenteren.

Het Concert van Albrandswaard is niet alleen in beeld maar ook via de radio te beluisteren. Dat geldt ook voor de officiele opening van Het Huis van Albrandswaard tussen 12.00 en 13.00 uur.

Kortom, vanaf 10.00 uur tot middernacht mist u op radio, televisie, Facebook en YouTube via RTV Albrandswaard niets van de opening van het Huis van Albrandswaard.

(Visited 182 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *