Open trainingen bij v.v. Rhoon

v.v. Rhoon organiseert naast trainingen en wedstrijden voor de leden ook allerlei activiteiten waar ook mensen “van buiten” aan deel kunnen nemen. Naast toernooien en evenementen zijn dat ook trainingen.

Gedurende de meivakantie (van 1 t/m 9 mei) is err een “Open training” voor leden en niet-leden die graag willen voetballen. Bedoeling is een dagdeel op de woensdagen en zaterdagen, maar bij veel belangstelling wordt uitgeweken naar extra dagen.

Deelname/inschrijven is mogelijk voor diverse leeftijd-categorieën te weten onder 12&13, onder 14&15 , onder 16&17 en onder 18&19. Opgeven doe je met je naam, mailadres en telefoonnummer, en daarbij aangeven of je al eerder gevoetbald hebt en onder welke leeftijdscategorie je valt. Dit kan via het mailadres opentraining@vvrhoon.nl .

Als de opgave binnen is zal daarna de coördinator van dit evenement, Stijn Hendrix, contact met je opnemen om aan te geven wanneer je verwacht wordt. Training duurt 1,5- 2 uur en en zijn op :
Woensdag 5 mei: 11:00 uur JO12 & JO13 – 14:00 uur: JO14 & JO15
Zaterdag 8 mei: 11:00 uur JO16 & JO17 – 14:00 uur JO18 & JO19

Wel zijn er de Corona restricties, dus dat betekent dat de kleedkamers en kantine gesloten zullen zijn, of er moeten per 28 april een versoepeling ingaan. Vooralsnog moet je er echter van uitgaan dat je omgekleed naar het complex moet komen (of omkleden in de dug-outs / op de tribune) en zul je je eigen bidon met water (of ander drinken en versnapering) mee moet nemen. Toiletten zijn wel beschikbaar alsmede alle benodigde trainingsmaterialen zoals ballen, hesjes, pionnen, doeltjes etc.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *