Open Podium bij Kasteel van Rhoon

Op de oproep van Stichting Kasteel van Rhoon voor (jong) talent in de regio dat zich wil presenteren is een groot aantal reacties binnen gekomen.De organisatie van Kasteel Culinair & Cultureel heeft uit deze aanmeldingen twee voorstellingen kunnen programmeren die gepland staan op de zondagmiddagen 16 en 23 augustus.

Er is een heel divers aanbod van verschillend talent, zowel (heel) jong als wat ouder(s). Met zowel klassieke als moderne muziek, met poëzie en zang geeft het een heel gevarieerd programma op beide dagen.
:
Met inachtneming van de geldende voorschriften inzake de 1,5 meter afstand kan de organisatie in de tuinperken rond het podium 50 personen ontvangen, die allemaal een zitplaats kunnen vinden.

Om deze maximale bezetting te respecteren zal gewerkt worden met reserveringen die via de website van de Stichting te boeken zijn voor het symbolische bedrag van € 1,00. Per boeking kunnen slechts 2 kaarten besteld worden, dit om iedereen evenredige kansen op een ticket te bieden.

Voor aanvang van het Open Podium kunt u zich met het uitgeprinte reserveringsformulier melden bij de ingang waarna u een polsbandje ontvangt voor het betreden van de Kasteeltuin. Dit om overbezetting te voorkomen en de bezoekersstroom goed te kunnen reguleren.

Kaarten voor beide data vind je hier: https://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.php

(Visited 172 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *