Open podium bij Kasteel op 11 & 18 juli

De regels worden steeds meer versoepeld dus gaat de Stichting Kasteel van Rhoon samen met het Restaurant Kasteel van Rhoon weer beginnen. Men hoopt deze zomer een aantal kleinschalige evenementen te kunnen programmeren in de buitenlucht en/of in het Kasteel.

Deze zomer is er, na het succes van vorig jaar, wederom ruimte voor lokaal talent om zich te presenteren en profileren. Dat zal gebeuren middels een ”Open Podium” op zondagmiddagen waar talenten hun kunnen en kunsten mogen vertonen op locatie.

In principe gebeurt dit op het terras van het Kasteel maar het zou dus ook in een zaal kunnen zijn. Voor licht en geluid zal worden gezorgd, de “artiest” of “groep” mag zelf de invulling bepalen als het maar past binnen de entourage. En gezien de afmetingen van het podium zal de “act” beperkt moeten zijn tot maximaal 4 à 5 personen.

Het optreden kan zijn een muzikale uitvoering, een voordracht, poëzie, cabaret, band of een mix van deze genres bestemd voor een breed publiek van jong tot oud. Vooral mensen uit Albrandswaard worden gevraagd te reageren en hebben voorrang, hoewel ook lokaal talent uit omliggende gemeenten welkom is. Heb je nu al belangstelling stuur dan een mail naar mailto:info@stichting-kasteelvanrhoon.nl .

Voor het laatste nieuws en de programmering zie http://www.stichting-kasteelvanrhoon.nl

De entree bedraagt 10 euro p.p , dit is inclusief een consumptiemunt bij het Kasteel van Rhoon. Er is ruimte voor maxomaal 50 personen.

Mocht er, vanwege (weers)omstandigheden een van de geplande podia op 11 & 18 juli geen doorgang kunnen vinden dan is er in augustus nog een reservedatum – aangekochte en betaalde toegangsbewijzen blijven daarvoor geldig.

(Visited 177 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *