Open inloop bij vrijwilligerspunt

Het Vrijwilligerspunt Albrandswaard (VPA) gaat starten met een open inloopspreekuur voor vrijwilligers, organisaties en inwoners van de gemeente Albrandswaard. Op deze manier wil Welzijn Albrandswaard de drempel verlagen om contact te maken met de vrijwilligerscoördinator. Tijdens het inloopspreekuur kunnen vrijwilligers, inwoners en organisaties terecht voor ondersteuning en advies op gebied van vrijwilligerswerk.

Het spreekuur is bedoeld voor inwoners die behoefte hebben aan bemiddeling naar vrijwilligerswerk. Ook organisaties en vrijwilligers die behoefte hebben aan ondersteuning en advies kunnen terecht op het inloopspreekuur. Wilt u graag meer informatie over vrijwilligerswerk binnen de gemeente Albrandswaard? Of bent u al vrijwilliger en wilt u graag uw ervaringen delen? Kom dan langs tijdens het inloopspreekuur. Aanmelden is niet nodig. Het inloopspreekuur start op woensdag 17 november van 14.00-16.00 uur in Wijkcentrum Portland, Hof van Portland 41, 3161 WK Rhoon. Daarna zal het spreekuur iedere woensdagmiddag op het aangegeven tijdstip en locatie plaatsvinden.

Wilt u meer informatie over het inloopspreekuur? Neem dan contact op met het Vrijwilligerspunt Albrandswaard per e-mail: m.vansteenbergen@welzijnalbrandswaard.nl of telefoon: 010-5018322

(Visited 5 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.