Nog twee zondagen telefoon gasten in ‘Steevast op Zondag’.

Zondag is het de laatste keer, dat het radio/info programma Steevast op Zondag een aantal telefoon gasten zal begroeten van 12.00 – 14.00 uur. Volgende week is er een Vaderdag special, al of niet met”live” gasten in de studio.

De radiopresentatoren Piet Vermeulen en Jan Jongerius praten o.a. met JOLANDA TEEKEN, afvalcoach bij de BAR afvalbeheer over wat haar taak is. Wat kan zij betekenen voor de mensen, die meer willen weten over het afvalbeleid.

Theaters mogen weer publiek ontvangen, maar in aangepaste vorm, dus hoe doe je dat ?? Wij praten erover met ROB VAN WIJK directeur van het theater de Stoep in Spijkenisse.

Filmen in Rotterdam als Wild Port of Europe, als de nieuwe Wildernis 2.0 is ook in corona tijd lastig, of niet ??MELANI KUTZKE (filmmaakster) kan daar het nodige over vertellen.

Tot slot ook een gesprek met IRENE PRONK, directeur van het Barendrechtse theater het Kruispunt over hun invulling van het aanbod waar zeker veel films worden gedraaid in een corona aanpassing als start naar het nieuwe normaal.

(Visited 43 times, 1 visits today)