Nieuwjaarstalkshow Albrandswaard 2022

Met een talkshow op RTV Albrandswaard luidt de gemeente Albrandswaard het nieuwe jaar in. In deze talkshow vanuit het Huis van Albrandswaard praten vijf interessante lokale gasten met elkaar over belangrijke thema’s voor Albrandswaard. Ook kijken zij samen vooruit naar 2022.

De talkshow is hier, op Facebook en het TV kanaal van RTV Albrandswaard bij Caiway en KPN op maandag 10 januari vanaf 19.30 uur.

De avond start traditioneel met de nieuwjaarspeech die burgemeester Jolanda de Witte zal uitspreken voor alle inwoners van Albrandswaard. Vervolgens spreekt gastheer Hans Groenendijk met onder andere Erik Masthoff, bestuurder van de forensische kliniek Fivoor en sinds november 2021 bijzonder hoogleraar ‘Forensic psychiatric development and quality of life’ op de universiteit in Tilburg. Hij wordt geïnterviewd over het belang van Albrandswaard voor de opvang van mensen met psychiatrische problemen en het reilen en zeilen van TBS-kliniek op de Kijvelanden.

Ook schuiven aan tafel Cees van Bragt, inwoner en voorzitter van de werkgroep windmolens; Yvonne Schults, aan het werk voor het welzijn en zorg voor onze inwoners, Loek van der Meer, actief in zijn wijk op onder andere duurzaamheid en afval; en Koos Meijer, inwoner en voorzitter van de klankbordgroep woningbouwvereniging Poortugaal. Zij blikken samen vooruit naar 2022 en vertellen over de manier waarop zij zich inzetten voor actuele ontwikkelingen in onze gemeente: veiligheid, windmolens, zorg en welzijn, duurzaamheid, afval, en wonen in Albrandswaard.

De uitzending wordt 10 januari in de avond herhaald op RTV Albrandswaard. Burgemeester Jolanda de Witte en de wethouders Marco Goedknegt, Martijn Heezen, Mieke van Ginkel en Ronald Schneider sluiten de uitzending af met hun nieuwjaarswensen: “ Deze talkshow is een mooi alternatief voor de traditionele nieuwjaarsreceptie. Op deze manier kunnen we alle inwoners toch meenemen naar wat 2021 was en wat ons in 2022 te wachten staat,” aldus de burgemeester.

(Visited 324 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *