Nieuwe Theatermakers in Theater Zuidplein

Theater Zuidplein geeft met Lab-Z een podium aan Rotterdamse theatermakers met een groot en nieuw verhaal. Mitchell Folst, Liz Laarman, Lucien Rentmeester, Zora de Vos en Sandro Lima mochten 10 weken lang experimenteren en ontwikkelen als onderdeel van het Teaser-traject van Lab-Z. Het resultaat? Vijf prikkelende, korte voorstellingen in festival setting. Ontdek zelf deze nieuwe lichting Teasers en kom kijken. Donderdag 2 september t/m zaterdag 4 september en dinsdag 7 september in Theater Zuidplein. Wees welkom.

Als bezoeker ben je meer dan alleen een toeschouwer en doe je ook mee. Via live performances en video, een expo en swingende (after)beats word je langs de verschillende makers van Lab-Z en ruimtes van het theater geleid. Schuif aan in café-restaurant Zed en geniet van streetfood met een culinaire touch. En/of borrel na op ons gezellige terras.

Lab-Z is een ontdekkingsreis voor ambitieuze makers en nieuwsgierig publiek. Met Lab-Z, onderdeel van Theater Zuidplein, geven we plek aan upcoming theatermakers. Zij krijgen de tijd en ruimte om zichzelf te ontwikkelen en zich aan een publiek te presenteren.

Donderdag 2 september, zaterdag 4 september en dinsdag 7 september 2021 | v.a. 18.00 uur | Theater Zuidplein | Teasers ’21 spelen in wisselende samenstelling | Meer informatie via www.theaterzuidplein.nl<https://theaterzuidplein.nl/tag/teasers-21/>

(Visited 96 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *