Nieuwe selectiespelers voor v.v. Rhoon

Met ingang van volgend seizoen zullen de jonge talenten Luuk ’t Hart, Kian Kroep en Noah Roodbergen de kleuren van Rhoon verdedigen.
Vanaf linksboven met de klok mee Noah, Luuk en Kian.

Luuk ’t Hart heeft al eerder al eerder in het rood-wit van Rhoon gespeeld. De middenvelder, die tot aan de onder 17 lid was bij v.v. Rhoon, besloot een uitstapje te maken naar Poortugaal, waar hij op divisieniveau kon spelen.

Dit deed hij samen met zijn neef Levi Koster, die vorig jaar de overstap terug naar Rhoon heeft gemaakt. Op dit moment speelt Luuk in het onder 23-team van Poortugaal. Hij heeft besloten in navolging van Levi terug te keren naar zijn jeugdliefde Rhoon. Ook Luuk’s vader zullen velen bij Rhoon zich nog herinneren: Alex ’t Hart, die vroeger ook in de selectie van Rhoon speelde.

Kian Kroep is iemand die ook al bekend is bij Rhoon. Hij begon bij Poortugaal, maakte kort een uitstap naar Rhoon, maar keerde weer terug naar Poortugaal. Van daaruit ging hij naar Rijmond Hoogvliet Sport, waar hij nu al twee jaar in het eerste team speelt als aanvallende middenvelder.

Noah Roodbergen is een nieuw gezicht, hoewel hij de laatste jaren al goed bekend is in de kantine. De verdediger begon bij Poortugaal, ging daarna vijf jaar naar FC Dordrecht en speelde in de onder 13 tot onder 17. Daarna keerde hij terug naar SV Poortugaal, waar hij ook zijn debuut maakte in het eerste team tegen Jodan Boys twee jaar geleden. Noah geeft aan blij te zijn om volgend jaar naar Rhoon te komen.

Noah, Luuk en Kian hebben aangegeven graag onderdeel te willen zijn van de ambities van de club en de nieuwe hoofdtrainer Brian Roquas.

Het bestuur en de technische commissie zijn blij met deze nieuwe, welkome aanvullingen voor de selectie en wensen Luuk, Kian en Noah veel succes en plezier bij voetbalvereniging Rhoon.

(Visited 45 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *