Nieuwe lotgenotengroep voor mensen met angst

Gevoelens van angst en dwang kunnen je leven behoorlijk ontregelen. Zo ernstig dat je je werk, vrienden en kennissen en soms zelfs familieleden kwijtraakt. Misschien ben je bang om de straat op te gaan, heb je smetvrees of loop je eindeloos te tobben en te malen? Je bent zeker niet de enige. In Nederland hebben zo’n anderhalf miljoen mensen last van angst- en dwangklachten.

Het kan heel erg opluchten om hierover te praten met mensen die precies begrijpen wat je voelt. Om je gevoelens te delen en ervaringen uit te wisselen.
De Angst Dwang en Fobie stichting helpt daarbij. Op 25 november 2020 start de Angst, Dwang en Fobie stichting in Rotterdam een nieuwe lotgenotengroep voor mensen met angst- en/of dwangklachten. De groep komt vijf avonden bij elkaar – 1 keer per maand – en wordt begeleid door getrainde ervaringsdeskundigen. 

Informatie en aanmelden: www.adfstichting.nl/lotgenotencontact;  
Tel: 0343-518080 of mail naar: lotgenotencontact@adfstichting.nl 

Als dat een stap te ver is biedt de telefonische hulpdienst van de ADF stichting een uitkomst. De hulpdienst is iedere werkdag van maandag tot vrijdag, van 09.00 uur tot 13.30 uur, bereikbaar met een luisterend oor, met kennis van zaken. Tel: 0343 – 753 009.

(Visited 35 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *