Nieuwbouw ‘Klepperwei’ feestelijk geopend

Donderdag 18 januari is Klepperwei, onderdeel van Argos Zorggroep, feestelijk geopend. Dankzij de warme woorden, een muzikale act en de grote belangstelling, kijkt Argos terug op een zeer geslaagde opening van hun nieuwste verpleeghuis.
Burgemeester Jolanda de Witte en lid cliëntenraad Anja Latenstein open ‘Klepperwei’- Foto @Argos

Giëlla Gregorius, manager Wonen en Zorg van Klepperwei, opende de feestelijke middag. Daarna kwamen Edwin Wulff, bestuurder van Argos Zorggroep, Jolanda de Witte, Burgemeester van Albrandswaard en Anja Latenstein, lid van de cliëntenraad van Klepperwei aan het woord. Zij namen de aanwezigen onder andere mee in de geschiedenis van Klepperwei. Vervolgens knipten de burgemeester en Anja Latenstein een gigantische strik bij de entree van Klepperwei door. Na een druk op de knop door drie regisseurs van Klepperwei schoot een confettikanon kleurrijke slingers de lucht in: Klepperwei is officieel geopend! Dat werd gevierd met een muzikale act in de vijver voor Klepperwei. Een ludieke muziekboot speelde muziek en het publiek deed mee door allerlei bellen te luiden op de maat van de muziek. Een kleurrijk eerbetoon aan deze bijzondere dag, die we afsloten met een hapje en een drankje in de brasserie.

Over Klepperwei

Klepperwei is afgelopen oktober in gebruik genomen en biedt een warm thuis aan 60 ouderen met dementie. Daarnaast beschikt Klepperwei over 12 appartementen waar ouderen (ook echtparen) zelfstandig kunnen wonen met een Volledig Pakket Thuis (VPT). De vertrouwde kleinschaligheid van Klepperwei is behouden en in een modern jasje gestoken, met alle voorzieningen die nodig zijn om prettig te kunnen wonen en werken. Kijk voor meer informatie op www.argoszorggroep.nl/klepperwei.

(Visited 86 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *