Muziek op Rhoon naar 2022

De commissie Muziek op Rhoon binnen de Stichting Kasteel van Rhoon heeft helaas wederom moeten besluiten om het muziekspektakel “Muziek op Rhoon” een jaar uit te stellen.

Deze beslissing was niet langer uit te stellen om bezoekers, artiesten, vrijwilligers en leveranciers duidelijkheid moest worden gegeven. De organisatie een festival zonder anderhalve meter regel en zonder mondkapjes. Daar is dit moment geen zekerheid over krijgen. Meer dan 80% van de kaarten zijn reeds verkocht, dus een festival met een beperkt aantal bezoekers is ook geen optie.

Er is serieus naar alternatieven gekeken zoals het verplaatsen van het festival naar later in de zomer maar dit was om meerdere redenen niet haalbaar. Men is volop bezig om waar mogelijk de geprogrammeerde acts mee te nemen naar 25 juni 2022. en er wordt alles aan gedaan om een fantastisch programma in 2022 neer te zetten .

Reeds gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum, daar hoef je verder niets voor te doen.
Hou www.muziekoprhoon.nl in de gaten voor alle nieuwe info en details.

Uiteraard betreurt ook de Stichting Kasteel van Rhoon deze gang van zaken. Talloze vrijwilligers zijn in de weer geweest om ook dit festival verder op te tuigen, maar dat blijkt achteraf wederom vergeefs te zijn geweest. Voor de programmering van deze en andere activiteiten kijk op www.stichting-kasteelvanrhoon.nl/agenda.

(Visited 27 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *